• Consumenten bestellingen via www.muisjesensitief.nl/brand/warmies
  • Wederverkopers bestellen via wederverkoop@betesda.nl
  • Zakelijke klanten bestellen via info@warmiesmagnetronknuffel.nl
Home » Warmies® magnetronknuffels » Warmies® eenhoorn

 

Warmies Magnetron Multikussen - Eenhoorn

Bij het zien van deze magnetronknuffel en kussen is het warme liefde op het eerste gezicht. De knuffel is gevuld met een 100% natuurlijke mix van granen met een toevoeging van lavendelaroma. Hierdoor verwarmt de knuffel niet alleen, maar helpt deze u ook te ontspannen. Ideaal voor kinderen als inslaaphulpje! Daarnaast voelt de knuffel ook nog eens heerlijk zacht en knuffelig aan. Door de slimme klittebandsluiting tovert u de knuffel makkelijk om tot kussen en terug.
 
De knuffel is geschikt voor het opwarmen in de magnetron, oven of op de verwarming. De magnetronknuffel biedt u niet alleen warmte, maar kan door de knuffel in de koelkast of vriezer te leggen, ook een verfrissende en verzorgende koelte geven.

De magnetronknuffel voldoet aan de hoge Europese eisen voor baby- en kinderartikelen en zijn dan ook geschikt voor het hele gezin. Wilt u de knuffel opfrissen? Reinig deze dan op de hand met een lauwwarme doek. Laat de knuffel daarna goed drogen, voordat u deze weer gaat verwarmen. Deze warmie heeft geen uitneembare lavendel vulling.

Deze meest delicate van alle fabelachtige wezens kan flexibel worden gebruikt als warmtekussen dankzij een klittenbandsluiter en zo perfect verwarmt. Opgevouwen, het is een geweldige knuffelvriend om te knuffelen en te spelen.

Lengte lang uitgevouwen: c.a:  24 cm 

Gewicht: c.a. 730 gram.

De  Warmies knuffels worden in Europa vervaardigd onder hoge kwaliteitseisen. Ze hebben de volgende veiligheidskeurmerken en certificeringen: EN71-1/2/3/ en CE.

 

Knuffeldier gevuld met zorgvuldig geselecteerde granen en lavendel.
De magnetronknuffel is ideaal te gebruiken ter vervanging van de traditionele warmwaterkruik.
Zowel voor warmte als voor koude toepassing te gebruiken.

Voor warmte gebruik:
2 minuten in de magnetron en de magnetron knuffel voelt heerlijk warm aan en heeft een aangename lavendelgeur. De magnetron knuffel is veilig in gebruik en kan zowel bij kleine baby's gebruikt worden in de wieg als bij grotere kinderen of volwassenen.

Voor koude gebruik:
Leg de magnetron knuffel in een plastic zak 3 uur in de vriezer en hij is te gebruiken bij bijvoorbeeld een kindje met koorts

Formaat en gewicht:

Lengte: c.a. 32 cm

Gewicht : c.a. 790 gramUitneembare vulling:
Bij deze magnetronknuffel kunt u het zakje met granen en lavendel uit de knuffel halen d.m.v. een klittebandsluiting. Hierdoor is het nog makkelijker om de knuffel te wassen.